3-6 вересня команда inext з партнером РОМСАТ відправляється до сонячної Одеси на VII щорічну міжнародну конференцію Telecom Ukraine.

Друзі, приєднуйтеся, розповімо багато цікаво про наші розробки та розіграємо новенький сет-топ бокс. Працюватиме демо-зона!

– це одна із найвагоміших галузевих подій в Україні сфери телекомунікацій, медіа та контенту, що об’єднує профільні асоціації, громадські організації, представників національних регуляторів та влади, галузеві вітчизняні та міжнародні підприємства, світових виробників і постачальників сучасного телекомунікаційного обладнання та інших представників, зацікавлених у розвитку галузі, обміні досвідом та встановленні нових партнерських стосунків для подальшої співпраці.

Нові медіаплеєри TV5 і TV5 Ultra для операторів зв'язку

У цьому році бренд inext святкує 10 років. До ювілею ми підготували оновлення модельного ряду ТВ приставок – це моделі inext TV5 і inext TV5 Ultra, одну ми розіграємо під час презентації на конференції.

У суботу на конференції (4 вересня, 14:45) я розповім про досягнення inext, презентую нові моделі, а також продемонструю рішення Alcatraz для моніторингу і віддаленого управління андроїд-боксами. У нашої команди за плечима величезний досвід розробки та кастомізації смарт-боксів під різні завдання операторів. Приходьте, буде цікаво, “- Максим Щиголь, продакт менеджер inext в компанії РОМСАТ.

До зустрічі в Одесі на конференції Telecom Ukraine 2021.

3-6 вересня 2021
Одеса, Gagarinn Hotel