Команда inext відвідала виставку-конференцію IBC-2022

Команда inext відвідала IBC-2022 – виставку-конференцію, присвячену професійному телекомунікаційному та мультимедійному обладнанню для телерадіомовної індустрії. Подія пройшла з 9 по 12 вересня 2022 в Амстердамі, Нідерланди та зібрала у виставковому центрі RAI Amsterdam тисячі професіоналів медіаіндустрії.

Читайте також: inext на ANGA COM 2022

IBC – це найбільша подія в Європі, присвячена технологіям медіаіндустрії, яку ми щорічно відвідуємо в обов’язковому порядку. – коментує Павло Сидоров, комерційний директор компанії inext. – Сказати, що виставка пройшла активно – нічого не сказати. За чотири дні вдалось поспілкуватись з десятками компаній, наявними клієнтами та партнерами: DIGIMAX, VERIMATRIX, INNOPIA, DATAMAX, SEI ROBOTICS, COSMONOVA, UniqCast, MwareTV,  ModernTV. Розширити свій кругозір та намітити стратегічні кроки розвитку нашого продукту inext.

Павло Сидоров, комерційний директор inext

Читайте також: Команда inext на KKTS 2022

Про IBC

IBC (International Broadcasting Convention) – це найбільший в Європі щорічний телерадіомовний форум та виставка-конференція з 55-річною історією, на якій збираються фахівці світового рівня медіагалузі. Проходить в виставковому центрі RAI Amsterdam, Нідерланди. IBC-2022 прийняло експонентів, доповідачів та відвідувачів із понад 170 країн. Наступна IBC-2023 запланована на 15-18.09.2023.

Фото з IBC-2022

До зустрічі на IBC-2023!

Команда inext