Команда inext взяла участь у конференції КІКЕ-2022 у Польщі - inext.ua

19-21 вересня 2022 року в Лодзі, в готелі DoubleThree Hilton пройшла XXVI конференція The National Chamber of Ethernet Communication in Poland Conference – KIKE-2022 (Krajowa Izba Komunikacji Ethernetowej). В рамках заходу було презентовано нову лінійку медіаплеєрів inext для польських інтернет-провайдерів, кабельних-, мобільних- та ОТТ-операторів.

Телеком ринок Польщі дещо відрізняється від українського. Чітке регулювання, європейські стандарти, більш повільні процеси. Але разом з тим, багато в чому, польські колеги схожі на нас – постійно шукають кращі умови, перевіреного постачальника, надійні рішення, – коментує конференцію Павло Сидоров, комерційний директор inext. – Маючи великий досвід в Україні, першочергово ми вирішили презентувати на польському ринку наш флагманський продукт – медіаплеєри inext, які чудово зарекомендували себе в Україні”.

Павло Сидоров, комерційний директор inext

Протягом трьох днів на базі конференц-залів готелю DoubleThree Hilton учасники конференції могли ближче познайомитись з технічними рішеннями виробників та постачальниками обладнання. У демо-зоні inext наші фахівці ділились досвідом брендування сет-топ боксів під оператора, розповіли про можливі варіанти кастомізації програмного забезпечення, інтеграцію із Middleware та презентували ексклюзивний хмарний сервіс Alcatraz для віддаленого менеджменту пристроїв inext. Паралельно експозиції проходили навчальні курси, семінари та презентації. Наш партнер Pawel Niesiolowski, компанія Anycast провів презентацію В2В-рішень inext для польських операторів.

Конференція КІКЕ-2022 стала чудовим заходом для знайомства з польським ринком операторів зв’язку.

Дякуємо Польщі за підтримку та до нових зустрічей на КІКЕ!