Команда inext відвідала конференцію IBC 2023 у Амстердамі

Команда inext відвідала конференцію IBC 2023 у Амстердамі

 

Для команди inext вересень завжди був місяцем насиченим на події, адже саме у вересні відбувається більшість наймасштабніших заходів року, на які традиційно запрошуються наші фахівці. В цьому році наша подорож почалась із конференції IBC 2023, що щороку відбувається в Амстердамі.

IBC — це найбільш надихаюча у світі подія у сфері контенту та технологій. Вона збирає в одній локації світову індустрію засобів масової інформації, розваг і технологій та дає змогу кожному учаснику ознайомитися з важливими інсайдами, поділитися досвідом і розкрити можливості для бізнесу. Щороку шоу підтримує інновації, інтелектуальне лідерство, найуспішніші практики та різноманітність у 250-тисячній глобальній спільноті IBC.

Читайте також: Команда inext відвідала виставку IBC-2022

Як і минулого року, конференція для нас пройшла дуже-дуже продуктивно, – сказав Павло Сидоров, Комерційний Директор inext, – Ми з головою поринули у цей вир телекомунікаційного та мультимедійного обладнання і телерадіомовної індустрії, і з якого вийшли з масою безцінного досвіду та незабутніх вражень. Дуже приємно було зустріти багаторічних партнерів AndromeTV, MwareTV, Verimatrix, Amlogic та SweetTV. Впевнений, що у подальшому традиція нашого приїзду на цей івент буде продовжуватись, а коло партнерів та просто приємних знайомих значно збільшуватись!

Павло Сидоров, комерційний директор inext

Про IBC

IBC (International Broadcasting Convention) – це найбільший в Європі щорічний телерадіомовний форум та виставка-конференція з 55-річною історією, на якій збираються фахівці світового рівня медіагалузі. Проходить в виставковому центрі RAI Amsterdam, Нідерланди.

Фото з IBC-2023

До зустрічі на IBC-2024!

Команда inext