DIGIMAX – новий партнер inext у Молдові - inext.ua

Компанія inext розширила коло міжнародних партнерів та підписала дистриб’юторський контракт з молдавською компанію DIGIMAX.

Продукти inext продовжують експансію міжнародним ринком. У 2022 році українські рішення успішно пройшли імплементацію на ринки ЄС, Казахстану та Грузії. Було відкрито представництво в ЄС та реалізовано ряд крупних проєктів, серед яких: SkyTel, Alma+, Megogo та SweetTV. Наступним крупним ринком для медіаплеєрів inext стала Республіка Молдова, завдяки новому дистрибутору – компанії DIGIMAX.

Основна діяльність DIGIMAX – поставки обладнання для прийому сигналів супутникового телебачення, обладнання та аксесуарів для телевізійних мереж CABLU, включаючи FTTH, FTTB, оптичні лінії FTTC, а також інтеграція технологій для мереж кабельного телебачення, OTT та IPTV, мереж мобільної телефонії. Високі технічні компетенції та розвинута дилерська мережа стали ключовими факторами партнерської угоди.

Павло Сидоров, комерційний директор inext

Кожен партнер inext – це невід’ємна частина великої родини та спільної ідеології. Нас всіх об’єднує бажання вдосконалюватись та створювати тільки якісні продукти,коментує новий дистриб’юторський контракт Павло Сидоров, комерційний директор inext.Довіра максимальна, тому ми прискіпливо обираємо, з ким працювати у тому чи іншому регіоні. Оцінюємо рівень технічної компетенції, ділової репутації та пробуємо запустити спільний пілотний проєкт. Вітаємо нашого нового партнера в Молдові – компанію DIGIMAX.

На ринку Молдови компанія DIGIMAX пропонує ТБ-приставки: inext TV5, inext TV5 Ultra та inext MEGOGO BOX, а також кастомні моделі сет-топ боксів для інтернет/ОТТ/IPTV-операторів на базі розробок inext. Статус офіційного дистрибутора inext дає можливість представляти і реалізовувати продукцію inext поза межами України, а саме на території Молдови.

Віталій Зубку, генеральний директор компанії DIGIMAX

Дякуємо команді  inext за довіру та дистриб’юторський контракт в Молдові. Ми бачимо чудові перспективи розвитку рішень inext в нашій країні, – коментує новину генеральний директор компанії DIGIMAX, Віталій Зубку. Операторський бізнес в Молдові схожий на ринок України, де inext має безцінний досвід впровадження проєктів різної складності. Так, ми вже активно ведемо перемовини з молдавським бізнесом щодо інтеграції рішень inext в їхні мережі.

Про DIGIMAX

Компанія DIGIMAX заснована у 2006 році. Основна діяльність – постачання обладнання для прийому сигналів супутникового телебачення, обладнання та аксесуарів для телевізійних мереж CABLU, включаючи FTTH, FTTB, оптичні лінії FTTC. Постачання та інтеграція технологій для мереж кабельного телебачення, OTT та IPTV, мереж мобільної телефонії. Протягом 11 років DIGIMAX сформувала широку мережу дилерів та клієнтів у всій країні (digimax.md).

Про inext

Inext LLC — українська компанія з представництвом в ЄС спеціалізується на розробці програмного забезпечення та виробництві Android STB та медіаплеєрів для B2B та B2C ринків. Фахівці inext виконують складні проєкти від IPTV / OTT до сучасних мультимедійних систем у міських транспортних мережах та рекламно-інформаційних мультискрін платформах (inext.ltd)