inext відтепер представлений на ринку Киргизстану - inext.ua

У групі партнерів inext поповнення – до нього долучилась компанія SkyNet

Команда inext продовжує працювати нонстоп, і саме тому ми продовжуємо ознайомлювати Вас із нашими досягненнями. На цьому тижні ми би хотіли поділитись радісною новиною – ми розпочали перспективну співпрацю ще з одним партнером на ще одному новому для нас ринку – це компанія SkyNet, один із значних телеком операторів на ринку Киргизстану.

SkyNet – це провідний інтернет-провайдер, що охоплює більшість регіонів Киргизстану. Першочерговою спеціалізацією компанії є стабільний, високошвидкісний інтернет та сучасне інтерактивне телебачення.

Така сфера діяльності потребує якісного та сучасного обладнання, і саме тут на авансцену виходить inext, який може запропонувати свої готові та інноваційні рішення, варті того, щоб зацікавити будь-якого провайдера.

Павло Сидоров, комерційний директор inext

“Про нас компанія SkyNet дізналась від колег по ринку, які надали рекомендації стосовно наших девайсів, а також поділились досвідом співпраці із нами” – , зазначає Павло Сидоров, Комерційний Директор inext, – “У свою чергу, ми були готові презентувати сет-топ бокс, який задовольнив усі потреби компанії SkyNet.”

“Із самого початку компанія inext підкупила нас своєю залученістю у процес розробки та готовністю адаптуватися відповідно до потреб замовника” – , підкреслює Руслан Карабуля, Керівник Служби Управління Мережею SkyNet, – “Проте, не тільки це стало для нас важливим аргументом – отримавши приставки inext, ми були вражені їх можливостями, рівнем відпрацьованості софту та якістю самого заліза.”

Як і ряду наших діючих партнерів, компанії SkyNet було запропоновано повне брендування сет-топ боксів, що включає в себе логотип клієнта як на самій приставці, так і на коробці, пульті, а також інструкції користувача.

Проте, у випадку SkyNet, фахівцям inext також було потрібно розробити власний застосунок для клієнта. Результатом роботи нашої команди стали застосунки OC.KG та TS.KG, які разом із сервісами SkyNet, роблять приставки компанії центром сімейного дозвілля для кожної оселі!

Окрім цього, сет-топ бокси SkyNet безумовно не залишилися без індивідуального лаунчера із логотипом компанії, а також керування за допомогою хмарного сервісу Alcatraz, що значно спрощує процес обслуговування та контролю приставок оператором.

“Ми повністю задоволенні виконаною роботою” – , додає Павло Сидоров, – “У випадку із SkyNet, із обох сторін є чітке розуміння, що це довготривалий проєкт”

Сфера ділових партнерів inext продовжує ширитися світовим ринком. Ми і надалі продовжимо пошук нових потенціальних однодумців, проте безумовно не забуваючи про партнерів наявних, підтримуючи якість та їх комфорт у використанні нашої продукції. Адже ми знаємо, що саме за це обирають inext!

Про SkyNet

SkyNet – це провідний інтернет-провайдер, що охоплює більшість регіонів Киргизстану. Першочерговою спеціалізацією компанії є стабільний, високошвидкісний інтернет та сучасне інтерактивне телебачення. (skynet.kg)

Про inext

Inext LLC — українська компанія з представництвом в ЄС спеціалізується на розробці програмного забезпечення та виробництві Android STB та медіаплеєрів для B2B та B2C ринків. Фахівці inext виконують складні проєкти від IPTV / OTT до сучасних мультимедійних систем у міських транспортних мережах та рекламно-інформаційних мультискрін платформах.